Sportfysiotherapie

SportFysio Visser > Sportfysiotherapie

Neem contact op met ons

Telefoonnummer

06-21 30 03 60

BIG registratienummer

5990949496304

Sportfysiotherapie

Voor blessures die ontstaan zijn tijdens het sporten ga je naar de sportfysiotherapeut.

Diagnostiek staat centraal. De sportfysiotherapeut is opgeleid om verder te kijken dan de fysiotherapeut. Hoe is de blessure ontstaan? Hoe kan je zo goed mogelijk herstellen? En de belangrijkste vraag, hoe kunnen we een nieuwe blessure in de toekomst voorkomen?

Diagnostiek: De sportfysiotherapeut kijkt sport specifiek naar het lichaam. Dit kan op de behandelbank zijn of met sportspecifieke testen in de zaal.

Aanvullende diagnostiek: de sportfysiotherapeut weet voor elke aandoening de aangewezen specialist in de regio te vinden. Wij hebben een breed netwerk in Nederland.

Behandeling: op de bank met mobiliserende, bindweefseltechnieken en dry needling. In de gym met oefentherapie, ondersteund door een compex of bloodflowrestriction training.

In de zaal of op het veld met sportspecifieke training.

Diagnostiek

De sportfysiotherapeut kijkt sport specifiek naar het lichaam. Dit kan op de behandelbank zijn of met sportspecifieke testen in de zaal.

Aanvullende diagnostiek

De sportfysiotherapeut weet voor elke aandoening de aangewezen specialist in de regio te vinden. Wij hebben een breed netwerk in Nederland.

Behandeling

Op de bank met mobiliserende, bindweefseltechnieken en dry needling. In de gym met oefentherapie, ondersteund door een compex of bloodflowrestriction training. In de zaal of op het veld met sportspecifieke training.