Sportfysiotherapie

SportFysio Visser > Sportfysiotherapie

Neem contact op met ons

Telefoonnummer

06-21 30 03 60

BIG registratienummer

5990949496304

Sportfysiotherapie

Voor blessures die ontstaan zijn tijdens het sporten ga je naar de sportfysiotherapeut.

Hoe werkt sportfysiotherapie?

Diagnostiek staat centraal. De sportfysiotherapeut is opgeleid om verder te kijken dan de fysiotherapeut. Hoe is de blessure ontstaan? Hoe kan je zo goed mogelijk herstellen? En de belangrijkste vraag, hoe kunnen we een nieuwe blessure in de toekomst voorkomen?

Diagnostiek: De sportfysiotherapeut kijkt sport specifiek naar het lichaam. Dit kan op de behandelbank zijn of met sportspecifieke testen in de zaal.

Aanvullende diagnostiek: de sportfysiotherapeut weet voor elke aandoening de aangewezen specialist in de regio te vinden. Wij hebben een breed netwerk in Nederland.

Behandeling: op de bank met mobiliserende, bindweefseltechnieken en dry needling. In de gym met oefentherapie, ondersteund door een compex of bloodflowrestriction training.

In de zaal of op het veld met sportspecifieke training.

Afspraak maken

Als je een blessure hebt opgelopen, bijvoorbeeld tijdens het sporten of als gevolg van een ongeval, kan Visser Sportfysio & Performance je helpen om weer op de been te komen en te herstellen. Door middel van specifieke oefeningen en behandelingen kan de fysiotherapeut je helpen om de spieren en gewrichten weer soepel en sterk te maken. Heb je pijn of klachten? Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Diagnostiek

De sportfysiotherapeut kijkt sport specifiek naar het lichaam. Dit kan op de behandelbank zijn of met sportspecifieke testen in de zaal.

Aanvullende diagnostiek

De sportfysiotherapeut weet voor elke aandoening de aangewezen specialist in de regio te vinden. Wij hebben een breed netwerk in Nederland.

Behandeling

Op de bank met mobiliserende, bindweefseltechnieken en dry needling. In de gym met oefentherapie, ondersteund door een compex of bloodflowrestriction training. In de zaal of op het veld met sportspecifieke training.