Medisch Fitness

SportFysio Visser > Medisch Fitness

Neem contact op met ons

Telefoonnummer

06-21 30 03 60

BIG registratienummer

5990949496304

Medisch Fitness

In samenwerking met Mitchell, fysiotherapeut van Sportfysio Visser, start dinsdag 5 juli het eerste 6-weekse medisch fitness traject.

Laagdrempelig en professioneel trainen

Samen met Sportfysio Visser bieden wij de mogelijkheid om op een verantwoorde manier in beweging te komen. Laagdrempelig, gezelligheid maar professioneel trainen. De groepen worden begeleid door een fysiotherapeut en een gecertificeerd medisch fitness trainer. 

Trainingsschema op maat

Met een individueel trainingsschema gaan wij gedurende 6 weken aan de slag om het fysieke vermogen te optimaliseren. In groepen van maximaal 8 personen zal er 2 keer per week getraind worden bij SDM. 

Verbeteren of onderhouden fysieke capaciteit

Een medisch fitness traject is voor iedereen die ondersteuning nodig heeft om weer in beweging te komen vanwege klachten aan bijvoorbeeld:
  • Houdingsbewegingsapparaat: heup, knie, schouder, arm, rug, etc.
  • Hart-, long-, of vaatsysteem: long covid, hartrevalidatie, COPD/astma, vaatziekten, etc.
Samen werken we in een veilige omgeving aan het verbeteren of onderhouden van de fysieke capaciteit.

Dagen en tijden

Het medisch fitness traject start op dinsdag 5 juli. De trainingen worden gegeven op dinsdag- en donderdag van 16.00 – 17.00 uur en 17.00 -18.00 uur. Deelname kan plaatsvinden na een eerste intake/fysiek onderzoek door de fysiotherapeut van ongeveer 1 uur. 

Ik wil starten

Wil je weer fit worden, soepeler bewegen, in conditie komen meld je dan aan bij mitchell@sportfysiovisser.nl. Heb je iemand in je omgeving waarvan je overtuigd bent dat hij of zij dit traject nodig heeft? Ook niet-leden zijn meer dan welkom. Meer informatie of direct aanmelden > mail naar mitchell@sportfysiovisser.nl.