Over ons

SportFysio Visser > Over ons

Over ons

Stephan Visser

Stephan Visser is MSc in de sportfysiotherapie. In 2007 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht voor de Bachelor fysiotherapie. In 2016 afgestudeerd aan de SOMT voor de master sportfysiotherapie.

Hij heeft ruim 12 jaar topsportervaring door zijn werk bij FC Utrecht. Begonnen bij de jeugdopleiding, maar via Jong FC Utrecht doorgestroomd naar het 1e elftal waar hij samenwerkte met bijvoorbeeld succestrainer Erik ten Hag.

Voor een volledig overzicht van Stephan zijn werkervaring verwijzen wij u door naar:

Voor Stephan staat bewegen centraal. Niks is onmogelijk. Hij heeft de Alpe d’huez opgefietst en gelopen. Liep meerdere Halve en hele marathons. Hardlopen en krachttraining is eigenlijk een wekelijkse routine geworden. Het lichaam is sterker dan je denkt, maar ben je mentaal sterk genoeg?

Hij staat bekend om zijn betrokkenheid bij de patiënten. Ook vindt hij het belangrijk om regelmatig samen met sporters en patiënten te trainen. Deze persoonlijke begeleiding en laagdrempelige communicatie maakt dat de patiënt altijd centraal staat.

BIG registratienummer: 5990949496304

Utrecht

Referenties Visser SportFysio & Performance

Sean Klaiber

Ajax

Topbehandelingen gekregen voor mijn kruisbandblessure, ook de oefeningen vond ik fijn.

Rodney Sneijder

Voetbal

Ik kom vanaf FC Utrecht al bij Stephan, ervaren en goede sportfysiotherapeut in de omgeving van Utrecht.

Peter

Voetbal

Top ervaring bij een zeer deskundig fysiotherapeut. In september 2021 bezocht ik Stephan Visser. Een zeer deskundige (sport)fysio die snel constateerde dat er verklevingen aanwezig waren tussen de verschillende weefsellagen. Stephan hielp mij vervolgens stapsgewijs verder met het herstel door binnen in de sportzaal van de kliniek en buiten op het veld te werken aan kracht en conditie. Zeer aan te bevelen!

Doortje Gentenaar

Hockey

Na twee kruisbandblessures heeft Stephan mij zowel fysiek (lees: zo hard afgemat dat ik moest overgeven op de wc) als mentaal (lees: vooral heel veel gezelligheid) het beste ondersteund! Want ja, voor de combi van gezelligheid en de beste behandeling moet je bij Stephan zijn. In mijn ogen ook de man van de knieën & de beste fysio die ik ken!

Tufan Ozburkurt

Voetbal

Je bent 100% te vertrouwen, je hebt de nodige ervaring en je geeft altijd de volledige aandacht wat ik nodig heb voor mijn revalidatie.

Dwight Mul

Sportinstructeur Defensie

Een aanrader van Topsporter tot hardwerkende burger.

Neem contact op

    Informatie

    Telefoonnummer

    06-21 30 03 60

    BIG registratienummer

    5990949496304