Medewerkers

SportFysio Visser > Over ons > Medewerkers

Sportfysiotherapie

Stephan Visser

Stephan Visser is MSc in de sportfysiotherapie. In 2007 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht voor de Bachelor fysiotherapie. In 2016 afgestudeerd aan de SOMT voor de master sportfysiotherapie.

Hij heeft ruim 12 jaar topsportervaring door zijn werk bij FC Utrecht. Begonnen bij de jeugdopleiding, maar via Jong FC Utrecht doorgestroomd naar het 1e elftal waar hij samenwerkte met bijvoorbeeld succestrainer Erik ten Hag.

Voor een volledig overzicht van Stephan zijn werkervaring verwijzen wij u door naar:

Voor Stephan staat bewegen centraal. Niks is onmogelijk. Hij heeft de Alpe d’huez opgefietst en gelopen. Liep meerdere Halve en hele marathons. Hardlopen en krachttraining is eigenlijk een wekelijkse routine geworden. Het lichaam is sterker dan je denkt, maar ben je mentaal sterk genoeg?

Hij staat bekend om zijn betrokkenheid bij de patiënten. Ook vindt hij het belangrijk om regelmatig samen met sporters en patiënten te trainen. Deze persoonlijke begeleiding en laagdrempelige communicatie maakt dat de patiënt altijd centraal staat.

BIG registratienummer: 5990949496304

Email: stephan@sportfysiovisser.nl

Fysiotherapeut

Mitchell van Lonkhuijzen

Mitchell van Lonkhuijzen, fysiotherapeut en in 2023 afgestudeerd aan Thim Hogeschool voor fysiotherapie in Nieuwegein.

Ik ben in 1994 geboren in Utrecht en woon vanaf 2000 in IJsselstein. In 2018 ben ik begonnen aan de studie Fysiotherapie aan Thim Hogeschool voor fysiotherapie in Nieuwegein. Zelf heb ik een groot deel van mijn jeugd gekampt met overgewicht. Een aantal jaar geleden heb ik het roer volledig omgegooid. In deze jaren is mijn passie voor het vak fysiotherapie ontstaan. Inmiddels heb ik voor mijzelf een balans gecreëerd met een gezonde leefstijl waarbij ik ook geniet van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft. Ik heb een grote passie voor fitness en krachttraining en vindt het leuk om mensen te helpen aan een fitter en sterker lichaam.

Naast mijn werkzaamheden bij VISSER Sportfysio & Performance ben ik ook nog actief als fysiotherapeut bij VVDHSC in Ondiep, Utrecht. Bij deze voetbalclub ben ik onderdeel van de medische staf van zaterdag 1 en werk ik samen om spelers fit te houden en weer fit te maken na een blessure.

BIG registratienummer: 79932749604

Email: mitchell@sportfysiovisser.nl

Fysiotherapeut

Max de Klerk

Ik ben in 1995 geboren in Utrecht en vanaf mijn geboorte woonachtig in Vleuten-de Meern. Sinds 2018 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en op dit moment ben ik mijn master in de manuele therapie aan het afronden.

Tijdens de opleiding fysiotherapie ben ik gestart met het begeleiden van een elftal binnen de FC Utrecht Academie en het eerste elftal (zowel de zaterdag- als de zondagselectie) van V.V. de Meern.

De ervaring in de voetbal heeft ervoor gezorgd dat ik veel affiniteit heb met sportblessures. Daarnaast ben ik tijdens het werken steeds meer interesse gaan ontwikkelen in klachten aan en (postoperatieve) revalidaties van de bovenste extremiteiten (nek-schouder-, elleboog- en polsklachten). Daarnaast kun je voor echografisch onderzoek bij mij terecht.  

Email: max@sportfysiovisser.nl

Performance Coach

Alessandro Damen

Mijn naam is Alessandro Damen. Ik ben werkzaam als Performance Coach bij Sportfysio Visser. In de afgelopen 8 jaar actief als professioneel voetballer bij o.a. SBV Excelsior, Heracles Almelo en ADO Den Haag. Met mijn ervaringen uit de topsport en langdurige revalidaties wil ik iets toevoegen aan team Visser.

Afgelopen jaar heb ik de cursus Performance Coach Specialist gevolgd via EXOS. Wat houd performance coach precies is? Alles wat ervoor zorgt dat een sporter beter kan performen in zijn of haar sport valt onder de Performance Coach. 
Denk hierbij aan:

 1. Movement Prep
 2. Functionele krachttraining
 3. Energy Systems Development
 4. (Conditionele training)
 5. Movement Skills
 6. Voeding
 7. Mentale coaching
 8. Herstel

Binnen de trainingen zal de Performance coach veelal een transfer maken naar de betreffende sport, ook wel sport specifieke training. Het begint met het analyseren van de sport en de bewegingen die de sporter daarin maakt. Vervolgens worden die bewegingen verwerkt in de krachttraining. Dit zal er voor zorgen dat de sporter een betere performance kan leveren in zijn of haar sport. Uiteindelijk draait het om betere voorwaarden te scheppen voor de prestatie op het veld. 

Mijn rol binnen het team zal voornamelijk bestaan uit het begeleiden van sport gerelateerde revalidaties en individuele performance trajecten.

Sportfysiotherapeut en manueeltherapeut

Ronald Vermeer

Ronald is bij ons werkzaam vanaf januari 2024. Hij is sportfysiotherapeut en manueeltherapeut met een ruime ervaring in de topsport.

Na Medicort en de KNVB heeft Ronald lange tijd gewerkt bij het 1e elftal van Fc Utrecht en Ajax. Op dit moment werkt hij naast onze praktijk ook parttime bij de Bergman Clinics (orthopedie) in Naarden.

Favoriete sporten: voetbal, tennis en golf.

Voor wervelkolom, sport gerelateerde klachten en (sport)revalidatie kunt u een afspraak maken bij Ronald.

Contact: ronald@sportfysiovisser.nl

Sportfysiotherapeut Msc.

Annabel den Houting

Annabel den Houting Sportfysiotherapeut Msc. Heeft een ruime ervaring in de sport en orthopedische revalidatie en beschikt over de aanvullende skills dry needling en motorisch leren volgens Frans Bosch.

Naast onze praktijk is Annabel werkzaam als docent op de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht.

Annabel is gewend om sporters vanuit zeer diverse sporten te onderzoeken, analyseren en behandelen en heeft veel persoonlijke ervaring binnen langebaan schaatsen, shorttrack, dans en hardlopen.

Email: annabel@sportfysiovisser.nl

Utrecht

Referenties Visser SportFysio & Performance

Sean Klaiber

Ajax

Topbehandelingen gekregen voor mijn kruisbandblessure, ook de oefeningen vond ik fijn.

Rodney Sneijder

Voetbal

Ik kom vanaf FC Utrecht al bij Stephan, ervaren en goede sportfysiotherapeut in de omgeving van Utrecht.

Peter

Voetbal

Top ervaring bij een zeer deskundig fysiotherapeut. In september 2021 bezocht ik Stephan Visser. Een zeer deskundige (sport)fysio die snel constateerde dat er verklevingen aanwezig waren tussen de verschillende weefsellagen. Stephan hielp mij vervolgens stapsgewijs verder met het herstel door binnen in de sportzaal van de kliniek en buiten op het veld te werken aan kracht en conditie. Zeer aan te bevelen!

Doortje Gentenaar

Hockey

Na twee kruisbandblessures heeft Stephan mij zowel fysiek (lees: zo hard afgemat dat ik moest overgeven op de wc) als mentaal (lees: vooral heel veel gezelligheid) het beste ondersteund! Want ja, voor de combi van gezelligheid en de beste behandeling moet je bij Stephan zijn. In mijn ogen ook de man van de knieën & de beste fysio die ik ken!

Tufan Ozburkurt

Voetbal

Je bent 100% te vertrouwen, je hebt de nodige ervaring en je geeft altijd de volledige aandacht wat ik nodig heb voor mijn revalidatie.

Dwight Mul

Sportinstructeur Defensie

Een aanrader van Topsporter tot hardwerkende burger.

Neem contact op

  Informatie

  Telefoonnummer

  06-21 30 03 60

  BIG registratienummer

  5990949496304